Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

Predavač - nedostaje slika

Milana Dželetović

Milana Dželetović je visokoostvareni profesionalac na polju ljudskih resursa i treninga, sa deset godina primenjenog iskustva u razvoju lokalne zajednice, neprofitnom i privatnom sektoru. Po obrazovanju psiholog, Milana ima široko iskustvo u primeni ljudskog razvoja. Svoju karijeru počinje u sektoru obrazovanja i psiho-socijalne podrške, na projektu opismenjavanja romske dece. Dalje se razvija u planiranju i sprovođenju edukativnih i kreativnih radionica za mlade i odrasle, u okviru različitih psiho-socijalnih programa.
U januaru 2006. Milana Dželetović počinje primenu ovog iskustva u privatnom sektoru. Ovaj rad počinje selekcijom, testiranjem, intervjuisanjem kandidata za različite klijente. Ovo iskustvo daje značajan doprinos u daljem koraku – početak rada u bankarskom sektoru. Priključuje se ProCredit banci kao stručni saradnik za obuku i razvoj i odgovorna je za upravljanje i kontrolu kvaliteta svih razvojnih treninga, naročito treninga lične efikasnosti (za menadžere i sve zaposlene) koji su organizovani u okviru banke.
Milana Dželetović je takođe visokoostvareni trener trenera i održala je mnoge takve treninge za organizacije u kojima je radila tokom godina, kao i druge klijente.

Pogledajte ostale video materijale »