Prijava

Niste otvorili lični nalog? Registrujte ste. Zaboravili ste šifru?

Otvaranje naloga

Već imate nalog? Prijavite se.

Resetovanje zaboravljene šifre

O nama

VAŠA OBRAZOVNA INTERNET TELEVIZIJA

- besplatno, drugačije, uvek dostupno i zanimljivo učenje -

Dobrodošli na eduTV! slika

Obrazovna TV je prva nonprofit (not-for profit) edukativna veb TV stanica u Srbiji i čitavom regionu, čiji je osnivač Udruženje Obrazovna televizija (edu TV). Sadržaj je namenjen svim ambicioznim i vrednim ljudima koji žele da profesionalno i lično napreduju. Za vas smo pripremili veliki broj predavanja, emisija, tutorijala, intervjua, vesti, seminara, i to potpuno besplatno!

Očekuje vas program koji na naučno-popularan način približava znanja iz brojnih oblasti. Mogućnosti interneta u obrazovanju su svakim danom sve veće - iskoristite ih! Budite deo revolucije u edukaciji. 

Znanje je na klik od vas!

Na internetu možete pronaći obilje informacija; međutim, do onih relevantnih nije uvek jednostavno doći. Mi smo tu da vam olakšamo pretragu i uštedimo vreme i novac: pred vama je zanimljiv materijal iz oblasti tehnologije, dizajna, kulture, biznisa, vođenja karijere, umetnosti, ali i iz gradiva osnovne i srednje škole – i sve to iz proverenih izvora.

devojka

Bez obzira kojom se profesijom bavite i kakvo je vaše formalno obrazovanje, sigurni smo da ćete pronaći temu koja će vas zainteresovati. Ako ste svestrana ličnost i volite da istražujete, ovo je pravo mesto. Znanje je na samo jedan klik od vas!

strelice

Značaj doživotnog obrazovanja i usavršavanja je nemerljiv.
Naša misija je da kroz kreiranje i širenje novih znanja podstaknemo želju za kontinuiranom edukacijom.
Pružamo vam mogućnost da steknete veštine koje mogu promeniti tok vaše karijere i vaš život!